Experiment

13 dubna

Dneska vám ukážu, jak jsem o víkendu experimentovala s nůžkami :-)



Nedávno jsem na kartičkovém papíru Journaling Cards z kolekce Splash objevila kartičku s nápisem "I wish I was a fish" a hned jsem věděla, že ji musím použít! 



Z léta jsem měla v telefonu spoustu fotek naší Beckie, která se vyválela všude, kde byla alespoň kapka vody. Fotky jsem vytiskla a dala se do práce.

Bohužel se mi ale žlutou kartičku pořád nedařilo sladit s vhodným okolím, až mě to dohnalo ke krajnímu řešení a nakreslila jsem na žlutý papír z kolekce Dots & Stripes velrybu, kterou jsem následně vystřihla :-)



Na pozadí jsem zvolila modrý kostkovaný papír taktéž z kolekce Splash. Na spodek jsem přilepila vlnobití z kolekce Ahoy There, na kterém jsem malými nůžtičkami pečlivě vystříhala vlnky, do kterých jsem umístila velrybu. A když už jsem byla v tom experimentování a stříhání, tak jsem ostříhla i fotky do tvaru kolečka.

Fotky a oříznutou kartičku jsem nalepila do horní části stránky a okolo dokola je "posypala" žlutými enamelkami z novinkové kolekce Magic & Wonder. Dvě černé enamelky jsem velrybě nalepila jako očička a nakonec domalovala pusu.



You Might Also Like

1 komentářů